Smartwurk

In de Spotlight: Nanda Heij

Het is weer tijd om één van onze Smartwurkers in de Spotlight te zetten. Deze keer een interview met Nanda Heij over werk, passie, ambitie en samenwerking.

Wat is je vak en wat voor werkzaamheden doe je? Mijn werkzaamheden zijn uiteenlopend. Dat vind ik juist zo mooi aan mijn vak. Ik mag binnen zoveel branches een tijdje meelopen en werken aan verschillende opdrachten. Daar komt bij dat er veel leuke vakmensen zijn waar ik dan mee te maken krijg. Het vertrekpunt van mijn werkzaamheden hangt met van alles samen. Het begint bij de vraag, regelmatig welke vragen (lees ook problemen) daaraan ten grondslag liggen en uiteraard het doel. Bij mij kom je voor… · Interne en externe communicatie: van strategie, beleid naar uitvoering (Integraal slagvaardig. Met je hoofd in de wolken naar de praktijk en weer terug.)
 · Een projectleider, ad interim, aanjager, verbinder of coördinator (Of hoe je het noemen wilt. Nog geen, halve of veel plannen werkbaar maken.)
 · Project-, procescommunicatie (Dus met kop en staart. Denk aan: middelen, proces of een event, zoals op de foto.)
 · Team- en persoonlijke ontwikkeling (De waarde van woorden zit ‘m in de daden.)
 Wat is je passie in je werk? Ondernemen. Het liefst voor de opdrachtgever. Wat zijn je ambities? Scherp, creatief en aan het werk te blijven; dit op een bedje van eigenheid en met plezier. Wat hoop je op Smartwurk te vinden? Inspiratie, etalage, vraag en aanbodgericht #smartwurk. Ik hoop dat Smartwurk mij altijd weet te vinden.